Veelgestelde vragen

Wat moet je doen als iemand zijn telefoon kwijt is of gestolen is met de ZORG-ID app's erop?

1. Gebruiker meldt verlies
  2. Administrator zorginstelling controleert laatste transactie datum/tijdstip in Log

A. Intrekken ID, indien gebruik gemaakt is van mobiel na verliesmelding

I. Nieuwe ID uitgeven (mobiel certificaat) en enrollment proces uitvoeren (voor organisaties waar gebruiker werkzaam is)

B. Toegang blokkeren (bij alle geregistreerde organisaties)

I. Telefoon gevonden, deblokkeren

II. Telefoon niet gevonden, zie 2.a